• Over ons

Je kunt alleen excelleren als je goed samenwerkt, bijzonder kritisch bent en doorgaat totdat het perfect is. Wij doen dat. Maar wel op een warme manier, met de nodige humor en genoeg zelfspot. Dat ontdek je snel genoeg als je met ons samenwerkt.

Steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden
We hebben echt een passie voor HR. Zo speuren we altijd naar de laatste trends in het vakgebied. Kijken we of we onze dienstverlening nog verder kunnen aanscherpen. Betrekken we experts binnen én buiten ons vakgebied bij ons werk en delen we nieuwe kennis graag binnen ons netwerk.

Zorgzaamheid voor anderen
In ons vak moet je een scherp oog hebben voor anderen. Je moet attent zijn en tegelijk durven confronteren. Daarom steunen wij vanuit Bureau Blaauw ook steeds een goed doel. Met elkaar zoeken we eens in de paar jaar naar een gemeenschappelijk doel waarbij wij ons allemaal betrokken voelen en waar wij onze handtekening onder willen zetten. Dit waren o.m. de afgelopen tijd Oxfam Novib en de Clini Clowns. Komend jaar starten wij de samenwerking met IMC weekendschool.

Kunst neemt een bijzondere plaats bij ons in
We hebben altijd veel contact met mensen die het HR-vak met kunst combineren. In ons kantoor bieden we gelegenheid om kunstzinnige HR vakgenoten in ons industriële kantoor kleine exposities in te richten. Inmiddels kijken onze opdrachtgevers en kandidaten ook reikhalzend uit naar onze Nieuwjaarsloterij waarin zij mee kunnen dingen naar de hoofdprijs: een kunstwerk helemaal op maat voor de winnaar.